Groepstrainingen

Alle groepstrainingen op een rij

Het wijkteam van Incluzio Hollands Kroon geeft regelmatig groepstrainingen voor volwassenen en kinderen. Van elkaar leren, tips delen en zien dat je niet de enige bent, dat zijn de voordelen van deze trainingen.

Wil je iemand aanmelden voor één van de trainingen, jezelf of een kind, vul dat het formulier in op de website van Gemeente Hollands Kroon.

Groepstrainingen voor kinderen

Man en jongen met telefoon

Coole kikker

Vriendjes maken en houden, op een goede manier voor jezelf opkomen, omgaan met emoties, boosheid of angst. Dat leren kinderen tijdens de Coole Kikker training. De basis is het vergroten van het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden.

Meer informatie en aanmelden
Groepstraining, Kookcafé

Kookcafé

Samen maaltijden bedenken, boodschappen doen, koken en afruimen. Een goede combinatie om sociale vaardigheden te leren en om zelfredzamer te worden. Al deze facetten komen aan de orde bij het Kookcafé. Het Kookcafé is voor jongeren van 12 tot 21 jaar, die wat hulp en ondersteuning nodig hebben bij het leggen van sociale contacten.

Meer informatie en aanmelden
Body en combat training

Body & brain combattraining

Jongeren worden in de buitenlucht geactiveerd door middel van een bootcamp. De training is gericht op jongeren die moeite hebben met sociale interacties, weerbaarder willen worden of weer geactiveerd moeten worden.

Meer informatie en aanmelden

Groepstrainingen voor volwassenen

Groepstraining, jongvolwassen man en vrouw

Assertiviteitstraining voor volwassenen

Tijdens deze groepstraining leren de deelnemers beter voor zichzelf opkomen. Zoals het aangeven van de eigen grenzen, het geven en ontvangen van feedback, het delen van de eigen mening en het hiervoor durven opkomen.

Meer informatie en anmelden
Jongen kijkt uit raam

Autisme beter begrijpen

Hoe ga je om met iemand, een kind of volwassene, dat (vermoedelijk) autisme heeft? Hoe werkt het bij hen in de hersenen? Hoe ervaren anderen dit, en hoe pakken ze dit aan? Vragen die centraal staan tijdens deze training.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie of inschrijven?

U kunt contact opnemen met het Klant Contact Centrum via telefoonnummer 088-321 5000. Of u kunt zich inschrijven via hollandskroon.nl/groepstrainingen.

Inschrijven groepstrainingen