Werken bij

Werken bij Incluzio Hollands Kroon

Het is onze ambitie om van elke kern in Hollands Kroon een betere kern te maken. En dat doen we door een integrale aanpak: alle zorg, sociale ondersteuning en dienstverlening organiseren we in samenhang en dichtbij inwoners. Door deze activiteiten aan elkaar te koppelen en autonomie te geven aan medewerkers die dit gaan doen, ontstaat ruimte om maatwerkoplossingen te bieden.

Door steeds flexibel in te spelen op de situatie, op te schalen waar het moet en af te schalen waar het kan, wordt voor iedere klant uiteindelijk een persoonlijke  situatie bereikt passend bij de leeftijd en mogelijkheden. Daarbinnen heeft Incluzio Hollands kroon specifiek aandacht voor de ontwikkeling en veiligheid van kinderen en jongeren. Jeugdhulpverlening is nauw afgestemd met andere interventies in of rondom het gezin op het gebied van veiligheid, onderwijs, werk en inkomen, maatschappelijke ondersteuning, (jeugd)gezondheidszorg en wonen.

Geloof jij ook in de kracht van lokale ondersteuning en samenwerking? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Bij Incluzio Hollands Kroon leveren we maatwerk

Incluzio Hollands Kroon levert sinds 1 juli 2016 zorg en ondersteuning aan iedereen in de gemeente Hollands Kroon, de wijkteams vormen daarbij een sleutelrol. Hierbij gaat het om alle taken in het kader van de Jeugdzorg, WMO en voorliggende voorzieningen. Wij zijn zichtbaar aanwezig in de verschillende kernen en werken preventief. Zij bepalen samen mét de inwoners welke zorg nodig is. Want alleen samen kunnen we mensen die het lastig hebben zo ondersteunen dat ze naar vermogen meekomen in de maatschappij.

Vacatures

Groepstraining, meisjes en begeleider

Wijkteammedewerker Jeugd

Zet jij je graag in voor jeugd en gezinnen en zoek je een nieuwe uitdaging? Als wijkteammedewerker Jeugd pak jij vragen zo vroeg mogelijk op en help jij het gezin weer in hun kracht te staan. Jij gaat aan de slag om de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden aan het gezin en/of het kind.

> Lees verder

Werken bij Incluzio Hollands Kroon

Incluzio Hollands Kroon levert zorg en ondersteuning aan inwoners van Hollands Kroon. Inwoners spelen een belangrijke rol in onze aanpak. We hebben hen hard nodig om samen problemen te voorkomen en op te lossen. Geloof jij in de kracht van lokale samenwerking? Bekijk dan onze vacatures.

Solliciteer nu