Groepsactiviteiten

Activiteiten in Hollands Kroon

Het wijkteam van Incluzio Holland Kroon organiseert verschillende activiteiten en groepstrainingen in de gemeente, voor jong en oud. Activiteiten om mensen te ontmoeten, een netwerk op te bouwen. Of groepstrainingen om jezelf te ontwikkelen.

Kijk ook eens bij Basisvoorzieningen voor andere organisaties in de gemeente Hollands Kroon die ook activiteiten in de regio aanbieden. Bent u hier niet mee geholpen, dan kunt u zich aanmelden bij het wijkteam. Onze hulpverleners bieden zorg en ondersteuning aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud.

Doet en Ontmoet, dames bloemschikken

Doet en ontmoet

Heeft u zin in een gezellige ochtend of middag? Kom dan eens langs bij een Doet en ontmoet. Deze bijeenkomsten zijn te vinden op verschillende locaties in Hollands Kroon.

> Doet en ontmoet
Groepstraining, Kookcafé

Groepstrainingen

Het wijkteam van Incluzio Hollands Kroon geeft regelmatig groepstrainingen voor volwassenen en kinderen. Van elkaar leren, tips delen en zien dat je niet de enige bent, dat zijn de voordelen van deze trainingen.

> Groepstrainingen
Kinderen spellen buiten

Buurtinitiatieven

Welke activiteiten worden er voor en door de buurt georganiseerd? Of wil je zelf een initiatief aanmelden? Dan kan hier!

> Buurtinitiatieven